WMC ÉS WEDDING LAKE NYEREMÉNYJÁTÉK

FOGLALD LE AZ ESKÜVŐDET MÁRCIUS 31-IG ÉS NYERJÉTEK MEG TI A 2 x 150.000 FORINT ÉRTÉKŰ WÁBERER MEDICAL CENTER AJÁNDÉKUTALVÁNY EGYIKÉT!

A Wáberer Medical Center és a Wedding Lake együttműködése a kölcsönös tiszteleten és az azonos értékeken alapul, csakúgy, mint a jó házasságok. Ahogy a Wedding Lake egyedülálló természeti környezetben, a tündérek völgyében, magabiztos szakmai csapattal segít elképzeléseid alapján megvalósítani a Nagy Napot, úgy a Wáberer Medical Center tapasztalt szakembergárdája is prémium környezetben, a Budai-hegység szomszédságában, a legmodernebb orvosi technikával felszerelve áll rendelkezésetekre.

A Wáberer Medical  Center a HillSide Irodaházban csúcskategóriás diagnosztikai eszközparkkal, átfogó járó– és fekvőbeteg-ellátással, élvonalbeli szakmai csapattal kínál magas színvonalú magánegészségügyi ellátást.

Happy wife, happy life!

A női egészség őrzőiként arra kérünk Téged, hogy a nagy előkészületek közepette se feledkezz meg a törődésről szeretteid és önmagad irányába. A Wáberer Medical Center tomoszintézises 3D mammográfiai vizsgálata fájdalommentesen, implantátum megléte esetén is teljes biztonsággal végezhető el.

wedding wmc kep

Párban szép az élet

Az idő mintha mindig egyre gyorsabban menne, szoktuk mondani. Egyre több teendő, esemény és élmény párosul mindennapjainkhoz, s az élet természetes folyamata az is, hogy idővel már nemcsak saját magunkról gondoskodunk. Mi azonban azt valljuk, hogy ez adja meg igazán földi létünk szépségét és izgalmát. Ahogyan életünk minden területén, úgy egészségünk megőrzése érdekében is folyamatosan vannak teendőink, soha nem lehetünk vele készen. Amennyiben Te is így gondolod, az egészségkártyát Neked találtuk ki. Csomagajánlatainkkal számos rutinvizsgálathoz és általános beavatkozáshoz juthatsz hozzá, ráadásul pároddal közösen is felhasználhatod.

wedding wmc kep

WEDDING LAKE

[foogallery id="1073"]
DNS x

Ismerem minden porcikád

Az ifjú pároknak sok olyan boldog és önfeledt esztendőt kívánunk, amelyet semmilyen betegség nem árnyékol be. Ezen célra hivatott létrejönni az a csúcstechnológiás genetikai szűrővizsgálat is, mellyel országos szinten kizárólag a Wáberer Medical Center kötött együttműködést.

A myGenome a megelőzésre fókuszál. A vizsgálat elsődleges célja, hogy bizonyos betegségekre való hajlamokra szűrjön, s abban mutat irányt, hogy az alany hogyan előzze meg azon betegségek kialakulását, melyekre génjeibe kódolva az átlagosnál nagyobb fokú hajlama van. Emellett számos olyan érdekes információt is feltár, mint hogy milyen származásúak a felmenőink, vagy milyen gyógyszerekre van allergiánk.

wedding wmc kep

PreWenció, mint a gondoskodás őrangyala

Az esküvői előkészületek folyamata mindig az egyik legboldogabb időszakot is jelenti a szerelmesek életében. Meghatározó fontosságú jelképe egyben annak is, hogy mostantól nem egyedül haladunk az előttünk álló úton, társunk végig fogja majd kezünket életünk hátralévő részében. Épp így szeretnénk mi is fogni a kezeteket, és gondoskodni arról, hogy megelőző éves szűrésekkel soha ne jussunk el egy már kialakult betegség gyógyításáig.