wedding lake logo hor w curve

Az esküvők tava Budapesten

Ünnepeld az esküvődet luxus környezetben – Megfizethető áron!

weddinglake ornament

Luxus esküvői sátrunk a szabadság élményét a luxus kényelmével ötvözi. A dekorációt pedig a saját stílusodra alakíthatod a fehér oldalaknak, és a bútorzatnak köszönhetően.

Partnereink, akikkel biztosra mehetsz

weddinglake ornament
WL CATERING

Látvány, fény, hang

Az Ön rendezvényének sikerét komplett fénytechnikai, hangtechnikai, színpadtechnikai megoldásainkkal és sok éves szakmai tapasztalatunkkal támogatjuk.

Ceremóniamester

A lakodalom programjait is érdemes úgy igazítani, hogy figyelembe vegye a vendégeid hangulatát. A Ceremóniamester Szövetség ceremóniamesterei örömmel segítenek.

Szertartás

Az Ökumenikus Egyház felekezet független esketést végez, így segítve, hogy éppen olyan legyen az esküvőtök, mint a legszebb filmben!

wmc k

Biztonság

Menjetek biztosra, a COVID nem lehet az esküvő akadálya! Nektek és a násznépnek kedvezményes PCR tesztet biztosít a Waberer Medical Center. A Wedding Lake vendégeinek a biztonságáról a Wáberer Medical Gondoskodik.

waberer logo

Évtizedes tapasztalat dolgozik neked

weddinglake ornament

Magabiztos szakmai háttér a tökéletes élményért

A Wedding Lake mögött komoly rendezvényszakmai múlttal rendelkező csapat áll, és szeretnénk hinni, hogy ennek nyoma érződik a helyszín minden “porcikáján” azok számára, akik megtisztelnek minket személyes látogatásukkal. A Wedding Lake, egyben a bútorok és környezet megálmodója Brettschneider Árpád, a Global PartyTrend Kft. és a Hillside Bistro és Catering tulajdonosa. Jelenleg a Hungarian Wedding Award Academy Zsűri tagja. A fénytechnikát Balázs Dávid, az Eventech Solutions Kft. ügyvezetője szállítja. A helyszín értékesítésén, valamint az esküvők tökéletes lebonyolításán Mazák Dóra dolgozik.

wedding wood magabiztos szakmai hatter dij

Hungarian Wedding Award

A Wedding Lake házigazdája 2018-ban megkapta az esküvői szolgáltatók
szavazatai alapján a Hungarian Wedding Award díjat rendezvénykellék kategóriában.

HWGA Winners különdíj

Az esküvő szervezése során mérlegre kell tenned a vágyaid és azok költségeit. A Wedding Lake-nél azonban nem kell kompromisszumot kötnöd önmagaddal.

A gyönyörű helyszín, az első osztályú 450 nm-es rendezvénysátor, a beépített hangulatfény technikája, az elegáns bútorok, dekoráció, vendéglátás együtt megfizethető és arányos áron érhetőek el.

Ajánlatunkat örömmel megküldjük, és kérjük, hogy látogass meg minket, hogy a számok mögötti élményt is átadhassuk!